En stabil grund för en stark helhet.

Jag är utbildad inom film och fotografi, grafisk formgivning, informationsdesign och strategisk kommunikation i sociala medier.
En stabil grund för att kunna skapa bästa förutsättningarna för ditt företags kommunikation. Jag hjälper dig att lyfta ditt företag i bild och skrift.

Förbättra ditt första intryck. Och andra.

I en digital tid där vi i allt större utsträcking letar kontakter och service via digitala kanaler blir presentationen av företag i text och bild allt viktigare. Kommunikation med kunder sker mer öppet och sociala medier ger företag möjlighet att nå ut till en större marknad än tidigare. Dessutom ökar konkurrensen, vilket innebär att du nu med styrka behöver visa företagets kvalifikationer.

Sälja bostad?

Foton på bostaden blir köparens första möte med sitt framtida boende och är en stor byggsten i en lyckad bostadsaffär. Med professionellt taga foton ökar du chanserna till ett högre intresse. Jag fotograferar ert objekt och visar upp boendet från sin bästa sida. 

Inredningsfoto

Behöver du foton på interiör och exteriör av din fastighet, lokal eller verksamhet? Film och foto till inredningsmagasin, reportage eller annons? Jag skapar inspirerande foton med kvalité för ditt projekt och ändamål.

Företagsporträtt

Behöver du eller ditt företag nya porträttfoton? Är det dags att skapa snyggare foton till din presentation på LinkedIn eller hemsida? Behöver du en presentationsbild till artikel eller bokomslag? Med portabel studio tar jag mig till din verksamhet och skapar enhetliga porträtt.

Kontakta mig gärna för prisförslag och upplägg.

Fotokonst och ramverksatd

Söker du tavlor till kontor eller verksamhet? Vill du skapa enhetlig utsmyckning av rum i exempelvis hotell, restaurang elle annan besöksnäring?
Jag kan använda mig av egen bildbank eller skapa ny, ändamålsenlig fotokonst. Jag kan skapa väggkonst av ditt företag och närområde.
Jag gör kostnadsfritt besök för att med hjälp av dina önskemål arbeta fram offert med förslag på lämpliga motiv och färgsättning.

Jag har även en mindre ramverkstad för inramning, renovering och reparationer av dina verk och foton, med ett utbud av ramar i lager.

Annonsblad, folder eller hel tidsskrift.

Har du ett projekt på gång och vill effektivisera? Jag skriver, fotograferar och gör layout i arbetet med företagets annons eller informationsbroschyr. Jag skapar foton och företagspresentation med din vision som grund.

Kontakt