Familjefotografering - en rolig stund tillsammans.

Jag utformar din fotografering efter dina önskemål, fokuserad på att fånga vädefulla minnen. Mitt mål med mitt yrke är att fler människor ska ges möjligher till glädjeämnen i vardagen. En fotografering är inte ett tråkigt måste. Det är en upplevelse som ska vara rolig. Med lek, glädje och tålamod fångar jag de bästa fotona.

Jag kommer till dig.

Låt familjen, barnen, djuren eller vännerna fotograferas tillsammans under en porträttfotografering. Studiofotografering eller utomhusfotografering, i ditt hem eller annan plats. En service som innebär mindre organisation och ger dig möjlighet att fokusera på det roliga: era minnen av livet, för livet.

Fotoparty - en perfekt anledning att träffas.

Ge sina vänner möjligheten att njuta av sina minnen av livet. Bjud hem dem du helst umgås med till en stressfri stund fylld av skratt och glädje. Jag kommer till dig med min portabla studio och ger varje inbjuden gäst möjlighet att fotograferas tillsammans med sin familj. Sessionskostnaden för ett FotoParty bjuder jag på när du bokar tillsammans med minst två inbjudna familjer. Ni betalar endast för de produkter ni vill köpa.

Gravidfotografering

Tiden innan bebis, den evigt långa väntan och längtan. Den förtjänar att förevigas. Drömmer du om härliga gravidfoton och fantastiska minnen av nyfödd-tiden? Genomför du en porträttfotografering under din graviditet bjuder jag på sessionskostnaden för nyföddfotografering om den bokas innan bebis blir tre månader.

Minnen av livet, för livet.

Fyra veckor efter din fotografering får du tillgång till ett webbalbum där du i lugn och ro kan se alla foton. Du beställer sedan de foton som är värda en plats i ditt hem.  Jag vill att dina minnen blir en del av ditt liv. Tillsammans med svenska leverantörer av både foton och ramar levererar jag hållbara, högkvalitativa fotoprodukter. Minnen av livet, för livet.

Eventfotografering.

Mitt absolut bästa presenttips är att ta med fotografen till evenemanget! Behöver du fotograf till födelsedagsfest, dop, bal eller student?
Det finns många anledningar att fira och jag älskar att fotografera upplevelser där lyckan sprudlar! Foton och album från den stora dagen blir högt älskade och ovärderliga gåvor även till den som har allt.

Ramverkstad.

Har du gamla ramar som aldrig kommer upp på väggen? Har du foton du önskar få inramade? I min ramverkstad hjälper jag dig med framkallning, inramning och montering av foton för dina väggar.

Pris.

Som privatperson bokar du en fotosession för 995 kronor. Du väljer vilka produkter du vill köpa när du har fått se alla dina foton.

Digitala filer eller eller färdiga foton?

Två veckor efter din fotosession får du en länk till ett webbalbum. Där kan du i lugn och ro se dina foton och välja vad du vill köpa.
Digitala filer kostar 200 kronor per foto, med förmånliga paketpris vid köp av fler. Jag erbjuder även färdiga foton, inramningar och andra fotoprodukter, från 95 kronor.

Frågor, funderingar och bokningar tar jag gärna på telefon. Du är varmt välkommen att ringa mig för snabba svar, 073 991 42 01. Använder du hellre epost fyller du i formuläret nedan för att komma i kontakt med mig. Jag gör mitt bästa för att kunna svara på mail och kontaktformulär inom 24 timmar, SMS och samtal innan klockan 17.30 samma dag. Har du inte fått svar från mig? Ta en titt i skräpposten för säkerhets skull.

Kontakt