Familjefotografering - en rolig stund tillsammans.

Jag utformar din fotografering efter dina önskemål, fokuserad på att fånga vädefulla minnen. Mitt mål med mitt yrke är att fler människor ska ges möjligher till glädjeämnen i vardagen. En fotografering är inte ett tråkigt måste. Det är en upplevelse som ska vara rolig. Med lek, glädje och tålamod fångar jag de bästa fotona.

Jag kommer till dig.

Låt familjen, barnen, djuren eller vännerna fotograferas tillsammans under en porträttfotografering. Studiofotografering eller utomhusfotografering, i ditt hem eller annan plats. En service som innebär mindre organisation och ger dig möjlighet att fokusera på det roliga: era minnen av livet, för livet.

Minnen av livet, för livet.

 Jag vill att dina minnen blir en del av ditt liv. Tillsammans med svenska leverantörer av både foton och ramar levererar jag hållbara, högkvalitativa fotoprodukter. Minnen av livet, för livet.

Vad kostar en fotografering?

En familjefotografering hos mig brukar stanna mellan 3000 och 3500 kronor när familj och anhöriga har valt sina produkter. En ovärderlig investering och  älskad gåva som kommer att följa med er hela livet. 

Pris för familjefotografering

Som privatperson bokar du en fotosession för 995 kronor. Två veckor efter fotosessionen skickas en länk till ett digitalt webbalbum där du kan se alla foton och välja vilka foton och produkter du vill köpa.

Digitala filer

Framkallar du hellre dina foton själv eller känner du dig nöjd med digitala filer? Högupplösta, digitala filer för fri framkallning kostar 200 kronor per foto och levereras i färg och svartvit version.
Vid köp av fler foton lämnas följande rabatt:
10 foton  1495 kronor
20 foton  2495 kronor
Helt album 2995 kronor

Papperskopior och inramade produkter

Vill du ha hjälp att framkalla dina foton levererar jag foton på högkvalitativt, matt fotopapper och färdiga inramningar. I min ramverkstad har jag alltid ett  utbud av ramar att välja mellan, även collageramar.
Nedan följer prisexempel:

Storlek     foto   foto med ram

10x15 cm   95 kronor  225 kronor

20x30 cm  275 kronor 495 kronor

40x50 cm  395 kronor 595 kronor

Gravidfotografering

Tiden innan bebis, den evigt långa väntan och längtan. Den förtjänar att förevigas. Drömmer du om härliga gravidfoton och fantastiska minnen av nyfödd-tiden? Genomför du en porträttfotografering under din graviditet bjuder jag på sessionskostnaden för nyföddfotografering om den bokas innan bebis blir tre månader.

Eventfotografering.

Mitt absolut bästa presenttips är att ta med fotografen till evenemanget! Behöver du fotograf till födelsedagsfest, dop, bal eller student?
Det finns många anledningar att fira och jag älskar att fotografera upplevelser där lyckan sprudlar! Foton och album från den stora dagen blir högt älskade och ovärderliga gåvor även till den som har allt.

Eventfotografering kostar 2000 kronor/timme, bokningsminimum 2 timmar

Ramverkstad.

Har du gamla ramar som aldrig kommer upp på väggen? Har du foton du önskar få inramade? I min ramverkstad hjälper jag dig med framkallning, inramning och montering av foton för dina väggar. Jag kan även hjälpa dig att framkalla och rama in foton du själv har tagit.

Boka din fotogrefering!

Nu är det ännu enklare att boka in din fotosession!
Jag kommer hem till dig eller till av dig bestämd plats. Kom därför ihåg att skriva adressen i din bokning. Berätta även gärna vem eller vilka som ska fotograferas och om du har några önskemål, så att jag kan planera din session på bästa sätt. 

Du bokar din fotosession här (du skickas vidare till extern bokningssida).

Frågor och funderingar (även bokningar) tar jag gärna på telefon. Du är varmt välkommen att ringa mig för snabba svar, 073 991 42 01. Använder du hellre epost fyller du i formuläret nedan för att komma i kontakt med mig. Jag gör mitt bästa för att kunna svara på mail och kontaktformulär inom 24 timmar, SMS och samtal innan klockan 17.30 samma dag. Har du inte fått svar från mig? Ta en titt i skräpposten för säkerhets skull.

Kontakt