Jag är en kommunikationsnörd!

Jag är utbildad inom film och fotografi, grafisk formgivning, journalistiskt skrivande, informationsdesign och strategisk kommunikation i sociala medier. Jag är språkpolis och idéspruta! Jag är kommunikationsnörden personifierad! 

Har du inlägg på instagram som aldrig blir av? Vet du att ni borde ta nya personalfoton men har svårt att komma till skott? Jag stöttar upp där ni behöver! 


Förbättra ditt första intryck. Och andra.

I en digital tid där vi i allt större utsträcking letar kontakter och service via digitala kanaler blir presentationen av företag i text och bild allt viktigare. Kommunikation med kunder sker mer öppet och sociala medier ger företag möjlighet att nå ut till en större marknad än tidigare. Dessutom ökar konkurrensen, vilket innebär att du nu med styrka behöver visa företagets kvalifikationer genom en enhetlig och stabil kommunikation.

Jag hjälper dig att berätta!

Har du en historia att berätta? Har du ett budskap du vill få fram?
Jag vill hjälpa dig att sprida dina ord! 

Kanske vill du marknadsföra ett kommande event eller skapa mer medvetenhet om ditt företag? Kanske vill du få igång företagets sociala medier och skapa engagerande inlägg? Oavsett om du vill ha lite styrning och inspiration eller regelbunden stöttning och materialleverans - jag finns här för att hjälpa dig!

retagsporträtt

Tycker du att det är jobbigt att vara med på foto? Kunden struntar faktiskt i hur du ser ut. De vill bara veta att du ser ut! De vill se ansiktet bakom namnet, veta vem de pratar med eller kommer att träffa vid ett bokat möte. Kunden vill precis som du stilla nyfikenhet, vara förberedd och skapa relation med dig. Nöj dig inte med en halvbra mobil-selfie! En presentation med professionella foton gör skillnad! 

Behöver du eller ditt företag nya porträtt på personal? Är det dags att skapa foton till LinkedIn eller hemsida? Behöver du en presentationsbild till artikel eller bokomslag? Med portabel studio tar jag mig till dig för uppdrag.

Grafisk formgivning

Content, logotyp, broschyr, illustration, innehåll till sociala medier och grafisk profil - jag hjälper dig! Jag älskar de kreativa möjligheterna som finns tack vare grafisk design. Vill du skapa content till dina sociala medier, reklam till nästa mässa eller få en mer enhetlig presentation av ditt företag? Kontakta mig för att bolla idéer!

Annonsblad, folder eller hel tidsskrift.

Jag skriver, fotograferar och gör layout i arbetet med företagets tidning, annons eller informationsbroschyr. Jag skapar foton och företagspresentation med din vision som grund. Behöver ni stöttning eller hjälp med hela projektet? Hör gärna av dig för att bolla idéer!

Eventfotograf

Jag fotograferar event i Mönsterås kommun, Oskarshamn och Kalmar. Du anlitar mig som eventfotograf vid offentliga evenemang eller mindre tillställningar. Under den tid du jag finns på plats samlar jag foton och levererar sedan en bildbank med stor variation - perfekt att använda till sociala medier, hemsida och marknadsföringsmaterial.

Bostadsfoto

Foton på bostaden blir köparens första möte med sitt framtida boende och är en stor byggsten i en lyckad bostadsaffär. Med professionellt taga foton ökar du chanserna till ett högre intresse. Jag fotograferar din bostad från sin bästa sida. 


Behöver du foton på interiör och exteriör av din fastighet, lokal eller verksamhet? Film och foto till inredningsmagasin, reportage eller annons? Jag skapar foton för ditt projekt och ändamål.


Det här låter toppen! Självklart vill jag bolla idéer med dig!