Tänk om det blir bra!

Tänk om...
Tänk om jag gör fel.
Tänk om någon skrattar.
Tänk om det inte blir bra.

Jag hör det ofta: företagare som vill bli mer aktiva på sociala medier men inte vågar. Företagare som är rädda för att göra fel eller är oroliga för vad andra ska tycka vid publicering i sociala medier. Jag förstår rädslan så väl. Det är inte kul att vara ny på någonting eller gå utanför sin comfort zone. Därför fastnar många företagare i arbetet med sociala medier.

Möjligheterna med digital närvaro är så många fler än att lägga ut öppettider, senaste varan eller veckans meny. Du uppskattar sällan när någon skriker "Kom och köööp!" rakt i ansiktet på dig utanför fysiska butiker - inte heller på nätet. Du går hellre tillbaka till butiken med personalen du hade ett trevligt samtal med än den intetsägande personalen som tog betalt och försvann. Detsamma gäller på nätet. Vi gillar att få tips från företagare med kunskap, se glimtar av arbetet bakom kulisserna och veta lite mer än "alla andra". De vi känner lite extra gillar vi också lite extra.

Din närvaro på digitala plattformar gör dig så mycket synligare än en skylt vid vägen. Belöningen är större än rädslan för den som vågar ta sig an sociala medier. Din största fördel i din digitala närvaro är du själv. Kunderna vill lära känna dig. Tack vare ditt innehåll i sociala medier får kunder stilla sin nyfikenhet, kolla in lokalerna redan innan besöket, lära sig mer om dig och kompetensen bakom företaget. Det du pratar om med kunder till vardags är lika intressant på dina digitala kanaler.

Tänk om...
Tänk om kunderna hittar dig enklare.
Tänk om följare lär känna dig.
Tänk om fler tipsar om dig.
Tänk om försäljningen ökar.
Tänk om din satsning på sociala medier blir bra!

Snart är sommaren här - högsäsong för många företagare och den bästa tiden för innehållsskapande! Vill du komma igång med din digitala närvaro eller utveckla en hållbar strategi för dina sociala medier och behöver en liten knuff? Eller vill du ha stöttning i skapandet av material till företagets synlighet på nätet? Boka ett kostnadsfritt konsultationsmöte med mig för att prata om dina möjligheter att synas bättre!

Du hittar min bokningskalender här:
Bokningar - - Outlook (office365.com)