Familjefotografering - en rolig stund tillsammans.

Jag utformar din fotografering efter dina önskemål, fokuserad på att fånga vädefulla minnen. Mitt mål med mitt yrke är att fler människor ska ges möjligher till glädjeämnen i vardagen. En fotografering är inte ett tråkigt måste. Det är en upplevelse som ska vara rolig. Med lek, glädje och tålamod fångar jag de bästa fotona.

Fotografering i studio eller hemma hos dig

Låt familjen, barnen, djuren eller vännerna fotograferas tillsammans under en porträttfotografering. Studiofotografering eller utomhusfotografering, i ditt hem eller annan plats. En service som innebär mindre organisation och ger dig möjlighet att fokusera på det roliga: era minnen av livet, för livet.

Minnen av livet, för livet.

 Jag vill att dina minnen blir en del av ditt liv. Tillsammans med svenska leverantörer av både foton och ramar levererar jag hållbara, högkvalitativa fotoprodukter. Minnen av livet, för livet.

Vad kostar en fotografering?

En familjefotografering hos mig brukar hamna mellan 3000 och 3500 kronor när familj och anhöriga har valt sina produkter. En ovärderlig investering och  älskad gåva som kommer att följa med er hela livet. 

Pris för familjefotografering

En familjefotografering kostar 2500 kronor. I priset ingår 10 högupplösta, digitala filer för fri framkallning levererade två veckor efter fotograferingen.

Varför digitala foton?

Jag vet själv hur svårt det är att välja vilka av alla härliga foton som ska framkallas och ramas in. Därför ingår 10 foton som digitala kopior vid din fotografering för att du ska kunna framkalla när och hur du vill.

Behöver du hjälp med framkallning och inramning är du varmt välkommen tillbaka till min studio. Jag hjälper dig!

Framkalla foton och bilder snabbt 

Foton från mobilen och kameran framkallar du enkelt hos mig. Jag hjälper dig att skriva ut dina bästa foton på fotopapper. Jag skriver ut bilder på plats och du slipper leveranstiden.

Priser på fotoframkallning:

10x15 cm  40 kronor

20x30 cm  60 kronor

30x40 cm  100 kronor
Säljer ramar och ramar in

Jag har ett utbud av svarta och vita träramar på plats i studion på Strandavägen 109 i Timmernabben. Det finns även ett litet utbud fina collageramar att samla dina favoritfoton i. Kom förbi och ta en titt! Jag hjälper dig gärna att rama in.

Priser ramar:

10x15  80 kronor

15x20  100 kronor

24x30  200 kronor

30x40  200 kronor

40x50  300 kronor

50x70  400 kronor

Minisessioner. Lite snabbare. Lite enklare.

Under 2024 kommer jag att hålla minisessioner vid valda tillfällen. En minisession är en lite snabbare och lite enklare fotografering för dig som känner att en vanlig familjefotografering blir för stor eller enbart önskar ett fint foto på barnen eller familjen just nu.

En minisession tar knappt en timme och bokas under specifika datum och tid. Vid en minisession får du se och välja foton direkt efter fotograferingen. De levereras sedan digitalt två veckor efter fotograferingen.  Betalning via faktura efter leverans.

Priser för foton under minisessioner:

Ett foto   500 kronor

Fler foton  300 kronor/styck

Datum för minisessioner

En minisession bokas varje hel timme. Du bokar enkelt din tid via telefon, e-post eller kontaktformulär längst ner på sidan.

Nedan kan du se vilka minisessioner som är planerade:

21 januari 2024 10.00-15.00 - I studio, vit bakgrund

25 februari 10.00-16.00 - I studio pyntad med tulpaner

24 mars 2024 10.00-16.00 - I studio, vit bakgrund

28 april 2024 9.00-15.00 - Bland vitsippor i Ålems kyrkby


26 maj 2024 9.00-15.00 -  I studio, vit bakgrund

Ramverkstad.

Har du gamla ramar som aldrig kommer upp på väggen? Har du foton du önskar få inramade? I min ramverkstad hjälper jag dig med framkallning, inramning och montering av foton för dina väggar. Jag kan även hjälpa dig att framkalla och rama in foton du själv har tagit.

Värdebevis och presentkort

En liten önskan om nya foton på barnbarnen. En bra grej till julklappsspelet. En toppenidé i sista minuten. Anledningarna är många. Lösningen är enkel. Värdebevis säljs ända fram till julaftons morgon och finns i valörerna 100, 500 och 1000 kronor. Även presentkort med valfri valör finns till försäljning. Betalning i januari. Du når mig via telefon, e-post och kontaktformuläret nedan.

Boka din fotogrefering!

Nu är det ännu enklare att boka in din fotosession!
Jag kommer hem till dig eller till av dig bestämd plats om du inte vill komma till studion på Strandavägen 109. Kom därför ihåg att skriva adressen i din bokning. Berätta även gärna vem eller vilka som ska fotograferas och om du har några önskemål, så att jag kan planera din session på bästa sätt. 

Frågor och funderingar (även bokningar) tar jag gärna på telefon. Du är varmt välkommen att ringa mig för snabba svar, 073 991 42 01. Använder du hellre epost fyller du i formuläret nedan för att komma i kontakt med mig. Jag gör mitt bästa för att kunna svara på mail och kontaktformulär inom 24 timmar, SMS och samtal innan klockan 17.30 samma dag. Har du inte fått svar från mig? Ta en titt i skräpposten för säkerhets skull.

Kontakt