Timmernabben-mössan

På begäran - mössan är tillbaka!
Mössan med stolt Timmernabben-tryck sålde snabbt slut och jag vågade inte tro att den skulle bli så populär. Efter stor efterfrågan är den här igen!  Till dig som precis som jag älskar Timmernabben, till sommargästen, julklappsspelet eller som present. Till alla som älskar Timmernabben, helt enkelt!

Bekväm mössa som andas

Mössan är tillverkad av 95% bomull och 5% elastan. Den passar lika bra till svala sensommarkvällar som under hjälmen i skidbacken - en perfekt alltiallomössa oavsett årstid! One size som även passar barn från ca sju års ålder.

Köp din Timmernabben-mössa

Du köper enkelt din Timmernabben-mössa genom ett telefonsamtal eller meddelande till mig. Mössorna kostar 140 kronor/styck och finns att hämta i Timmernabben eller skickas för 49 kronor. Du kan även beställa mössa och annat fint genom webshopen.

Keps med stolt Timmernabben-tryck

En lätt och bekväm keps med ett tryck skapat med Timmernabbens hamn som inspiration. Kepsen finns i flera färger och justeras enkelt med kardborrspänne bak. Utöver denna denna keps i vuxenstorlek som går att justera för att passa barn från skolåldern finns även en mindre variant i svart för de allra yngsta. 

Köp Timmernabben-kepsen

Kepsar kostar 100 kronor/styck och finns att hämta i Timmernabben eller skickas för 49 kronor.

Timmernabben-påsen

Tygpåsar tillverkade av 100% bomull med extra starka sömmar. 38 cm bred, 42 cm hög, handtag 70 cm långa med snyggt Tmmernabben-tryck. Lika bra i matvarubutiken som i shoppingcentret eller till stranden. Den populära påsen finns för tillfället i ljusblå och cerise färg och kostar 100 kronor/styck.

Beställ nu!