Hjälp med sociala medier

Jag är utbildad inom film och fotografi, grafisk formgivning, journalistiskt skrivande, informationsdesign och strategisk kommunikation i sociala medier. Jag är språkpolis och idéspruta! Jag är kommunikationsnörden personifierad! 

Som skribent stöttar jag upp där det behövs. Jag skriver inlägg, SEO-anpassade texter och information till dina sociala medier. Jag skriver artiklar och annonser. Jag fotograferar personal och skapar bildbank.

Vill du öka din närvaro på sociala medier och nå ut med din verksamhet i det digitala bruset? Jag hjälper sig att skapa förutsättningar för fler besökare att hitta dig. Jag kan visa att små justeringar kan göra stor skillnad och ger dig den där extra knuffen för att våga synas!Content creator - hjälp att skapa innehåll till sociala medier

Jag bygger innehåll till företag och organisationer där jag fungerar som en innehållsskapare till sociala medier. Jag skapar inlägg, film, podd, nyhetsbrev och material till hemsidor för att förmedla budskap och engagera målgrupp. Jag gör företag och organisationer synliga på nätet! Du kan kalla mig content creator, innehållsskapare, storyteller eller konsult. Kort och gott: jag hjälper dig att bygga dina sociala medier.

Känner du under hektiska tider att dina sociala medier får stå tillbaka? Önskar du att du hann vara mer synlig? Genom att prenumerera på innehållsskapande får du ett professionellt och stabilt flöde som ökar företagets synlighet och kännedom. Tillsammans skapar vi en strategi för sociala medier, därefter hjälper jag dig att skapa innehåll som passar företaget! Har du råd att inte synas?

Jag hjälper dig att berätta!

Har du en historia att berätta? Har du ett budskap du vill få fram?
Jag vill hjälpa dig att sprida dina ord! 

Kanske vill du marknadsföra ett kommande event eller skapa mer medvetenhet om ditt företag? Kanske vill du få igång företagets sociala medier och skapa engagerande inlägg? Oavsett om du vill ha lite styrning och inspiration eller regelbunden stöttning och materialleverans - jag finns här för att hjälpa dig!

Snygga och proffsiga företagsporträtt

Tycker du att det är jobbigt att vara med på foto? Kunden struntar faktiskt i hur du ser ut. De vill bara veta att du ser ut! De vill se ansiktet bakom namnet, veta vem de pratar med eller kommer att träffa vid ett bokat möte. Kunden vill precis som du stilla nyfikenhet, vara förberedd och skapa relation med dig. Nöj dig inte med en halvbra mobil-selfie! En presentation med professionella foton gör skillnad! 

Behöver du eller ditt företag nya porträtt på personal? Är det dags att skapa foton till LinkedIn eller hemsida? Behöver du en presentationsbild till artikel eller bokomslag? Med portabel studio tar jag mig till dig för uppdrag. Du är även varmt välkommen till min studio på Strandavägen 109 i Timmernabben.

Företagsporträtt (tryck, webbsida, sociala medier) - 1500 kronor plus moms


Förbättra ditt första intryck. Och andra. 

I en digital tid där vi i allt större utsträcking letar kontakter och service via digitala kanaler blir presentationen av företag i text och bild allt viktigare. Kommunikation med kunder sker mer öppet och sociala medier ger företag möjlighet att nå ut till en större marknad än tidigare. Dessutom ökar konkurrensen, vilket innebär att du nu med styrka behöver visa företagets kvalifikationer genom en enhetlig och stabil kommunikation.

Med en professionell bildbank i din verktygslåda når ditt budskap genom bruset vi möts av på sociala medier och tidningar. Hög kvalité på ditt företags foton och filmer skapar en större kännedom och intryck. Du tjänar på att skapa en enhetlig och inspirerande bildbank från verksamheten.

Bildbank (tryck, webbsida, sociala medier) 10000 kronor plus moms


Grafisk formgivning

Content, logotyp, broschyr, illustration, innehåll till sociala medier och grafisk profil - jag hjälper dig! Jag älskar de kreativa möjligheterna som finns tack vare grafisk design. Vill du skapa content till dina sociala medier, reklam till nästa mässa eller få en mer enhetlig presentation av ditt företag? Kontakta mig för att bolla idéer!

Annonsblad, folder eller hel tidsskrift

Jag skriver, fotograferar och gör layout till tidning, annons och informationsbroschyr. Jag skapar foton och företagspresentation med din vision som grund. Behöver ni stöttning eller hjälp med hela projektet? Hör gärna av dig för att bolla idéer!

Eventfotograf

Jag fotograferar event i Mönsterås kommun, Oskarshamn och Kalmar. Du anlitar mig som eventfotograf vid offentliga evenemang eller mindre tillställningar. Under den tid du jag finns på plats samlar jag foton och levererar sedan en bildbank med stor variation - perfekt att använda till sociala medier, hemsida och marknadsföringsmaterial.

Eventfotografering - 2500 kronor plus moms per timme

Foto inför försäljning och uthyrning

Foton på bostaden blir köparens första möte med sitt framtida boende och är en stor byggsten i en lyckad bostadsaffär. Med professionellt taga foton ökar du chanserna till ett högre intresse. Jag fotograferar din bostad från sin bästa sida. 

Dags att hyra ut ditt boende? Vilka foton du använder i din beskrivning har stor inverkan på hur mycket du lyckas hyra ut! Att investera i professionella bostadsfoton ger dig bättre förutsättningar till större inkomst.

Behöver du foton på interiör och exteriör av din fastighet, lokal eller verksamhet? Film och foto till inredningsmagasin, reportage eller annons? Jag skapar foton för ditt projekt och ändamål.

Bostadsfoto - 3000 kronor plus moms

Komplettering med drönarfoto/film - 1000 kronor plus moms


Drönarfoto och drönarfilm Kalmar, Mönsterås och Oskarshamn

Inom bostadsfoto har det länge varit populärt att presentera objekt med en imponerande drönarpresentation. Genom att filma och fotografera med drönare kan du presentera din verksamhet med unika bilder.

Jag filmar och fotograferar med drönare för att skapa material som inte är möjligt från marken. Jag innehar drönarkort och är registrerad drönaroperatör.  Genom att använda min drönare kan jag leverera mäktiga  helhetsbilder av landskap och byggnader.

Tryck på kläder

Jag trycker kläder och reklamartiklar på plats i studion. Behöver du trycka logotyp, namn och andra budskap inför event och inköp av profilerade företagskläder kan jag hjälpa till. Jag använder mig av värmetransfer som är enkla att förvara till framtida tryck när du behöver uppdatera utbudet, vilket minskar väntetiden. 

Boka möte med mig!

Har du frågor kring foto, film text och design till ditt företag? Vill du komma igång med din digitala närvaro eller utveckla en hållbar strategi för dina sociala medier och behöver en liten knuff? Eller vill du ha stöttning i skapandet av material till företagets synlighet på nätet? Boka ett kostnadsfritt konsultationsmöte med mig för att prata om dina möjligheter att synas bättre! Du hittar lediga tider i bokningskalendern nedan.

Det här låter toppen! Självklart vill jag bolla idéer med dig!