Jag har alltid fotograferat. Och skrivit.

Kameran har funnits med sedan jag var liten. Långt innan jag förstod att detta var mitt kall. Jag skapade små fotoprojekt med mina småsyskon genom att be dem stå med blommor framför ansiktet och gå alldeles för nära det vackra vattenbrynet. Jag sprang Gotland runt för att hitta den perfekta muren klädd i Murgröna och hade alltid väskan full av fotorullar.
Jakten på det perfekta resultatet av min vision har så länge jag kan minnas varit en stor drivkraft. 

Jag har alltid skrivit. Det finns så mycket möjligheter i berättandet - både fascinerande och skrämmande, i bland till och med övermäktigt. Det är denna utmaning, att hitta rätt ord och föra fram rätt budskap, som är tjusningen med det skrivna ordet.

Det var inte meningen. Det bara blev så.

Mitt yrke har växt fram. Det var ingenting jag planerade. 2016 deltog jag i Kalmar Fotomaraton och vann inträde till Fotomässan i Stockholm samma höst. Precis jämte pågick en annan mässa, Eget företag. Poletten trillade ner. Det var detta jag var menad att göra. Och nu står jag stadigt med en bred kunskapsbas för att kunna hjälpa dig med din vision.

Nu har jag byggt upp min studio på Strandavägen 109 i  Timmernabben. Här arbetar jag med foto, film, text och bild - sådant jag är bra på! Familjefoton och material till företag - allt under samma tak!

Fotograf och kommunikatör i Timmernabben.

Det är 19 år sedan min första nyföddfotografering men bara fem år sedan jag tog det stora steget och startade företag inom mitt kunskapsområde. Jag har tagits emot av kunder med öppna armar och deras fina omdöme har spridit sig och skapat möjlighet för mig att expandera. 2023 öppnade jag egen fotostudio och kommunikationsbyrå i Timmernabben och ser med tillförsikt fram emot att med ännu större service kunna ta emot både privatpersoner och företag.

På mina sociala medier och broette.se kan du se mer om oss som har tagit över Strandavägen 109 och följa renoveringen av den gamla ICA-butiken.

Jag blir aldrig fullärd.

Fotografi är estetiskt, kreativt och kommunikativt. Ett intresseområde som genom åren har vuxit och går hand i hand med grafisk formgivning och kommunikation i tryckta och digitala kanaler. Det finns så mycket att lära, bygga vidare på och fördjupa mig i. Därför har jag vidareutbildat mig inom rörlig bild, grafisk formgivning och strategisk kommunikation. Ett arbetsfält i ständig förändring. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att hela tiden utveckla nya färdigheter för att kunna vara en liten kommunikationsbyrå med stora visioner.

Studio Grafik kan hjälpa dig med:

- Fotografi
- Film
- Drönarfilm och drönarfoto
- Bildbehandling
- Grafisk formgivning
- Typografi
- Journalistiskt skrivande
- Strategisk informationsdesign
- Innehåll till sociala medier

Kontakt